VarukorgTotalt:0,00 kr

Jack Black är inget komplicerat. Ingen kosmetik. Enbart produkter för män.

Jack Black skapar kvalitativa, multifunktionella och lättanvändliga groomingprodukter för män. Vi erbjuder ett brett sortiment av högpresterande produkter inom rakning och hudvård, alla med en gemensam nämnare, att de verkligen fungerar.

Varje Jack Black produkt är noggrant producerad med bästa tänkbara ingredienser. Många, som växtextrakt och örter, kommer från beprövade naturläkemedel. Men det är bara en del av det som gör Jack Blacks produkter så fungerande. Vi införlivar även den senaste tekniken för att skapa formler som inte bara är effektiva, utan även lättabsorberande, fria från parfym- och färgämnen, och testade av hudterapeuter.

Vi vet att de flesta män föredrar att spendera så lite tid som möjligt framför spegeln. Därför har vi skapat multifunktionella, lättanvändliga produkter för ansikte, kropp och rakning. Jack Blacks produkter kombinerar flera användningsområden. En ansiktskräm med inbyggd solskyddsfaktor, en rakkräm som mjukgör och återfuktar, och en 3-in-1 duschkräm, med ansiktsrengöring och schampo. Det kanske just är enkelheten och effektiviteten i Jack Blacks produkter, som även fått kvinnor att uppskatta dem.

Vissa fördelar är omedelbara, som ren och fräsch hy, och fantastiska dofter. Några varar hela dagen, och erbjuder en känsla av friskhet och självförtroende. Andra resultat utvecklas över tid, och håller din hud frisk, slät och ungdomlig år framöver. På Jack Black lägger vi största ansträngning och stolthet, i att skapa produkter som du kan lita på.