VarukorgTotalt:0,00 kr

Om Jack Black

Jack Black är Inget komplicerat. Ingen kosmetik. Bara överlägsen hudvård.

 

RIKTIGA INGREDIENSER

 

Varje Jack Black produkt är noggrant formulerad med bästa tänkbara ingredienser. Många, som växtextrakt och örter kommer från beprövade naturläkemedel. Men det är bara en del av det som gör Jack Blacks produkter så fungerande. Vi införlivar även den senaste tekniken för att skapa formler som inte bara är effektiva, utan även lättabsorberande, fria från parfym- och färgämnen och testade av hud terapeuter. 


RIKTIGT ENKELT

 

Vi vet att de flesta män föredrar att spendera så lite tid som möjligt framför spegeln. Därför har vi skapat multifunktionella, lättanvändliga produkter för ansikte, kropp och rakning. Jack Blacks produkter kombinerar flera användningsområden. En ansiktskräm med inbyggd solskyddsfaktor, en rakkräm som mjukgör och återfuktar, och en 3-in-1 duschkräm, ansiktsrengöring och schampo. Det kanske just är enkelheten och effektiviteten i Jack Blacks produkter som även fått kvinnor att uppskatta dem.


ÖVERLÄGSNA RESULTAT

 

Vissa fördelar är omedelbara, som ren och fräsch hy och fantastiska dofter. Några varar hela dagen, och erbjuder en känsla av friskhet och självförtroende. Andra resultat utvecklas över tid och håller din hud frisk, slät och ungdomlig år framöver. På Jack Black lägger vi största ansträngning och stolthet, i att skapa produkter som du kan lita på presterar.


VÅR HISTORIA

 

År 2000 grundade Curran Dandurand och hennes make Jeff, tillsammans med Emily Dalton JACK BLACK, som ett svar på ett tomrum i hudvårds marknaden för män. Vid den tiden fanns få företag som skapade produkter för män av högsta kvalitet. Namnet Jack Black, myntades innan populariteten av den nu kända komikern blev känd, och namnet förkroppsligar komfort och användarvänlighet. Förpackningarna är utformad för att tilltala ett maskulint sinne. Jack Black hittade snabbt ett hem i de mest framstående exklusiva butikerna, idag finns vi i Sverige på bl.a NK Stockholm & Göteborg, Grand Parfymeri, Parfymeri L samt Grooming.se.